Oldalak

2015. február 16., hétfő

Mézes-mázas

Ha itt a tél, akkor mindenki a mézet emlegeti, hogy együk csak úgy vagy tegyük teába. Miért érdekel ez egy konyhatervezőt? A klasszikus mézesbödönöket elfeledve egy-két tetszetős megoldásra akadtam barangolásom során.

A kezdetek. A bödön tulajdonképpen fedeles edény, amiket élelmiszer tárolására használnak.


www.mesko.hu




Nézzünk egy rendkívül praktikus megoldást. Mindannyian küzdöttünk már ezzel az édes anyaggal, hogy a kivételkor elsősorban a célpontba juttassuk és ne a terítőre vagy rosszabb esetben a ruhánkra. Az állagától függően a legkülönbözőbb praktikákat vetettük be. Hadd mutassak nektek egy egyszerű adagolót, ami cseppmentesen működik. Az Amazonon is kapható adagoló túl azon, hogy tetszetős a fenti küzdelmeket is kiküszöböli.
www.invertorspot.com

www.invertorspot.com

Végül egy inkább szemgyönyörködtető, mintsem gyakorlatias ezüst és üveg kombináció. A szárnyak felhajtása után már kanalazhatjuk is a mézet.

 www.popsugar.com





A sort a számomra kihagyhatatlan a plasztik mackóval zárom.

www.creamofthewest.com

Konyhatervező K.P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése