Oldalak

2015. május 2., szombat

Rusztikus készülékek - 1. rész. Sütők.

Többször keresnek meg ügyfelek azzal, hogy milyen márkákban találhatnak rusztikus kialakítású sütőket. Mivel nem találtam összefoglalást ebben a témában, gondoltam készítek egy kisebb sorozatot, amiben az ilyen jellegű készülékeket gyűjtöm össze. Ennek az első részében a Magyarországon beszerezhető rusztikus sütőket mutatom be a teljesség igénye nélkül. A cikk végén pedig egy-két káprázatos részletet is láthattok a SMEG cégtől.


Forrás: www.febalcucine.info




Először kezdjük az olasz Nardi cég sütőivel az FRX460 egy 6 programos 58 literes készülék, ami hatféle színben vásárolható. Ennek az a különlegessége, hogy a már ismert antracit és antikolt fehér színek mellett bronz színben is beszerezhető.




Nézzük a spanyol Teka sütőjét az 5 programos 56 literes HR550-et:

                                           

A sort a Whirlpool 8 programos 53 literes sütőjével folytatnám (AKP288).


A továbbiakban az Electrolux cégcsoport készülékeit láthatjátok. A Zanussi ZOB 282 NC egy 8 programos 60 literes sütő. Ez csak antracit színben beszerezhető. Ellenben a grillezni szeretők örülhetnek, mert a forgónyárs tartozéka a sütőnek. 



Az Electrolux EOB 3400 BOR típusú sütő 8 programos és már nagyobb 74 literes sütőtérrel rendelkezik.



Ma már a Gorenje is piacra dobta a rusztikus konyhák kedvelőinek a maga ajánlatát. A BO73 típusú készülék 10 programot kínál és 67 literes sütőtérrel rendelkezik.





Kihagyhatatlanok az Ariston Hotpoint sütői is. Az FT850.1-es készülékek 7 programosak és 56 literesek.




Végül, de nem utolsósorban nézzük meg a szemgyönyörködtető SMEG készülékeket.


Az SF800 6 programos és 56 liter sütőterű készülék:

Az SF855 10 programos 72 literes sütő hasonló kivitelű. De nem merül ki ennyiben a cég kínálata. Más formavilágú klasszikus vonalvezetésű sütő például a SF750, ami szintén 10 programot kínál.



És most kedvcsinálónak megmutatnám a végletekig kidolgozott részleteket.






Konyhatervező K.P.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése